Här är det tyst...

2012-06-27 @ 13:21:22
och så fortsätter det eftersom nu åker jag i jobb!

Midsommarhelgen

2012-06-24 @ 18:11:55
Har haft en riktigt bra helg!
I fredags var vi ett gäng på 10 pers som var hos mig i pjelax.. lagade midsommarkransar, grillade, drack bål, åt tårta o bara umgicks tills taxi kom och de flesta av oss drog vidare till staden för dans! Riktigt trevligt var det, förutom att jag hade en otroligt envis huvudvärk som förstörde det lite för mig, så min kväll avslutades rätt tidigt!
 
Igår kväll blev det att åka ett varv till Fagerö med Josse, Jonno och Jenny. Där var det som det alltid brukar vara så det blev inte ett långvarigt besök, drog vidare till staden med Josse för dans o drinks! Much better ;) Där dansade vi tills stängning o. hade riktigt roligt, inte så ofta bara hon & jag är ute.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

midsommar

2012-06-21 @ 23:25:03
en tid sen jag skrev något här, jag vet.. men nu är det sommar så man hinner inte riktigt, typ...
 
Nu är det ju midsommar på G, imorgon.. och jag har stressat som ett tok hela veckan eftersom jag står för festen detta år! har så mycket i mitt huvud just nu att jag har varit illa tvungen att ladda ner en shoppinglista/påminnelse-app till telefonen.. Näämen det är baara roligt (kanske festfixare vore ett yrke..hahaa..) o. ja hoppas att morgondagen blir lyckad, vilket jag tror med tanke på vem jag firar det med :) de bästa!
Ikväll tog jag dock en avslappningskväll, behövdes verkligen efter en vecka som denna:).. så jag åkte till villan för att gå ut på en lång skogspromenad, bada bastu o ha lite hemma-spa.. härliiiiiiiigt! Nu e jag redo för helgen ;)
Ha en trevlig och härlig midsommar allihopa!
 
 
 

Saknaden är enorm

2012-06-16 @ 23:25:47

Don't worry be happy

2012-06-13 @ 14:06:48

Redan Onsdag, veckorna går som vanligt väldigt fort. Har varit ledig tills ikväll, har det kortare passet.. så det är bra start efter några dagars ledighet! :)
Annars de senaste dagarna har jag inte gjort så mycket förutom att yra på i Vasa stad med Josefin, haft storstädning i lägenheten och tagit ett som annat beslut!


Min nya söta ring, Don't worry be happy ;) Nu ska jag brumma iväg till tha work!

Sanning

2012-06-12 @ 01:12:04
People say that I've changed so much. Well, here's the truth. I grew up.

En söndag

2012-06-10 @ 16:50:30

En rolig utgång med mina fina vänner igår! Idag är en sån dag som man alltid vill ha dagen efter, en dagen efter då det inte ens märks att man varit ute hela natten.
Ikväll blir det filmkväll hos Jennifer o Isak, längesen sist så det är nog på tiden. :)







En liten lista

2012-06-08 @ 22:46:48
1.Vad är din favorit glass? Många.. t.ex. Ben & Jerry's.
2.Vad är det bästa med sommaren? Solen, värmen, villalivet, festerna, uteserveringar, grillad mat, strandliv.. och få uppleva allt det med sina nära o kära!
3.Beskriv dig själv med två ord: Positiv och glad
4.En film du aldrig tröttnar på? The fast and the furious 5
5.Idrottar du ... i såfall vilken sport? Nope
6.Skulle du vilja bo på landet eller i en stor stad? Vill ha väldigt nära till en storstad men ändå inte bo mitt i smeten. Och jag vet precis vilken storstad det blir i framtiden!
7.Om du skulle skriva en bok vad skulle den handla om? Har skrivit många böcker redan, även fast ingen har kommit ut haha.. Nämen, jag vet inte riktigt. Något spännande.
8.Din favorit årstid? Vår & Sommar
9.Vad ville du bli när du var liten? Minns inte riktigt.. Lite allt möjligt antar jag.
10.Har du något syskon? Jodå, världens bästa syster!
1.Vad är din favorit glass? Många.. t.ex. Ben & Jerry's.
2.Vad är det bästa med sommaren? Solen, värmen, villalivet, festerna, uteserveringar, grillad mat, strandliv.. och få uppleva allt det med sina nära o kära!
3.Beskriv dig själv med två ord: Positiv och glad
4.En film du aldrig tröttnar på? The fast and the furious 5
5.Idrottar du ... i såfall vilken sport? Nope
6.Skulle du vilja bo på landet eller i en stor stad? Vill ha väldigt nära till en storstad men ändå inte bo mitt i smeten. Och jag vet precis vilken storstad det blir i framtiden, eller ja.. om jag får välja o. allt går som det ska är det inte många månader kvar:) längtar sååååå otroligt!
7.Om du skulle skriva en bok vad skulle den handla om? Har skrivit många böcker redan, även fast ingen har kommit ut haha.. Nämen, jag vet inte riktigt. Något spännande o betydelsefullt.
8.Din favorit årstid? Vår & Sommar
9.Vad ville du bli när du var liten? Minns inte riktigt.. Lite allt möjligt antar jag.
10.Har du något syskon? Jodå, världens bästa syster!

My day today

2012-06-08 @ 18:26:51
Har varit en riktigt perfekt Fredag!
Hunnit med lunch på Milano med mina fina syskonbarn, sen bar det av till mamma och pappa där Elin fick ärva kläder och jag hittade plagg som jag inte minns jag ägde.. Lite som julafton! Blev också någon timmes powernap för jag och den minsta.
 
Tänkte dra till Vasa ikväll med girlsen, men eftersom jobbet kallar imorgon valde jag att ta det smarta beslutet att stanna hemma och sitta ute och njuta av solen med Jessi, Maya och My.
 
 
 
 
 
 
And tonight it's me, ben and jerry!
 

A good day

2012-06-08 @ 07:37:04
Godmorning världen.
Idag är en bra dag.. Jag är på mitt bästa humör, det är FREDAG, solen skiner och jag ska få busa med Elliot hela dagen!
198063_207320085949647_3996601_n_large

Utmaningen

2012-06-07 @ 19:46:40
Att minska ner på Redbull.. Är inte det lättaste. Jag dricker alldeles för mycket och får abstinens om jag inte dricker det. Alla sitter med hakan på golvet när jag berättar hur mycket jag kan dricka på en dag.. Kan LÄTT dricka 10 burkar på en dag varav några är halv liters, flera efter varandra.. osv. Eller ja, skulle kunna dricka hur mycket som helst. Och jag blir inte piggare, får bara "spring i benen". Men eftersom det inte är så hälsosamt så är det väl bäst att försöka bli av med det beroendet ;) Har hittat något nytt jag tycker är otroligt gott, Novelles mineralvatten med smak av jordgubb och citron.. Och det är nog säkert tusen gånger mer hälsosamt. 
OBSERVERA: minska ner, inte sluta helt.. hehee.....

Musiiiiiiic

2012-06-07 @ 18:49:04
Euphoriaaaaaaaaaaa....... Hjälp mig vilken bra låt. Får världens fest feelis när jag hör den.. MÅSTE DANSA. Snälla Lördag, kom nu.
Annars så.. Mötley Crue är i Helsingfors.. tydligen. Gissa om jag blev besviken då jag helt och hållet missat det.. Men som tur, har jag rockat till dem en gång för ganska exakt tre år sen i Tammerfors.
Och det var allt jag ville säga, pusshej!

Why So Serious

2012-06-07 @ 14:58:01
Har varit ledig idag och vaknade just före kl 15. La på ljudlös så jag ska få sova i fred, men det blev visst lite för länge.. oooooops. Nåja!
Har annars börjat jobba o. trivs riktigt bra.. Har jobbat tre dagar nu, är ledig två dagar för att sen jobba en dag och då vara ledig tre dagar.. Så ser i princip hela min sommar ut, och det är bra enligt mig o. passar mina planer i sommar.. Mina planer är att jag har inga planer.
Alltså mitt bloggande går inte alls bra. Jag vet inte vad jag ska skrivaa... Vill skriva om något roligt, inte bara "idag har jag gjort det och det och nu ska jag göra det och sen det".. det blir långtråkigt. Men men, får se vad jag hittar på. Ska iallafall försöka bli lite aktivare med det här att ta bilder..

Sunday It Is

2012-06-03 @ 20:06:35
Foto: Daniela o Alex
Foto: Jag o födelsdagsbruden :)<3 Ikväll firar vi!
Två bilder från igårkväll, som annars var en berg-och-dal bana.. Både roliga stunder o mindre roliga stunder.
Idag har jag bara tagit det lugnt o. så ser resten av kvällen ut också.. Imorgon börjar jag jobba, ser faktiskt framemot det. Hopps allt går bra o. att jag trivs.. Så denna sommar gäller det att jobba jobba jobba!! Så jag har pengs tills hösten, DÅ DET HÄNDER! ;) Längtar så otroligt.. Men först ska jag nog njuta av sommaren, solen o värmen (om det kommer någon sol o värme denna sommar....?) Känns inte aaaaalls som sommar ännu.

Tonight we'll gonna party untill break of dawn!

2012-06-02 @ 13:13:36
De senaste dagarna har jag yrat på i Vasa. I tosdags åkte jag, syster o. Elliot dit och igår blev det att åka med Andrea.. vi rusade genom affärerna för att sedan åka till hennes syster för att få håret fint o fixat. Har haft i hårförlängningar och det slet så otroligt på mitt redan slitna hår.. Det såg ut som ett kråkbo, påriktigt. Så Josefin var så snäll och hjälpte mig att få bort dem, sen fick jag en ny frisyr och lite ljusare färg på håret av Lotta, TUSEN MILJONER TACK! Ni är verkligen räddare i nöden :) Var inte hemma före 2 tiden och då begav vi oss till baren en sväng på en drink och lite dans.
Och idag är det Jessicas födelsedag, Grattis vännen!!! Så ikväll ska det firas med ordning o. reda :) Har varit taggad inför denna kväll huuur länge som helst.. Har en känsla av att det blir riktigt roligt, så vi får hoppas på det. Men det brukar alltid bli det med de bästa brudarna! Också grattis till alla som blir studenter o. får examen! 

Nu ska jag ta tag i dagen: Åka och handla & göra mig färdig.. ska för en gångs skull börja göra mig färdig i tid och inte i sista sekunden. Haaajdååååå

RSS 2.0