Babbel

2014-01-31 @ 00:53:50
Idag har jag inte mycket att berätta om. Kvällen var det en föreläsning om droger osv, en rolig sådan..som tur! Efter det åkte jag till Elisabeth en sväng o. sen satt jag resten av kvällen hos Moster där också lilla Selmis var då.
 
Imorgon är det äääntligen helg, blir säkert bara lugnt. Var meningen jag skulle åka ut med girlsen men det får bli en annan helg. Jag o moster har planerat in tre-rätters på Lördag, lite melodifestival osv.
Planerade också med min kära sambo back home att vi ska åka på kryssning när jag är hemma, stannar ju två veckor så det hinner vi bra. Roligt, roligt!
 
 
 

Rubriken då också

2014-01-29 @ 21:41:52
Dagarna rullar på och snart är också denna vecka över. Men det är bara bra, det är inte så länge kvar tills jag kommer hemhem och stannar i två veckor, längtar!
 
Idag var i alla fall en bra dag. Började dagen som vanligt.. skriva, skriva, skriva. Men jag och Bettan har kommit på en bra idé till vårt projekt så det är intressant att leta efter fakta om det, det är ju något man vill veta själv.
Efter lunchen tågade vi iväg in till Sundsvall, gick på stan o. sen till kulturhuset och fattade ingenting. Visste nämligen inte alls varför vi var där och vad vi väntade på, bra där. I alla fall så var det en politiker som skulle prata om EU, röstning osv. Sen en stressig powerwalk till tågstationen och hemåt. Men roligt att åka ut på något och se mer av Sundsvall, en sån mysig stad.
NU ska jag göra mig redo för hatkärleken PH och sen ta natt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Studielivet

2014-01-27 @ 16:02:45
Måndag, ny vecka o nya möjligheter!! Positiv brud här hej.
Idag har vi börjat med ett projekt i skolan som vi ska hålla på med i två veckor, hållbar utveckling.. så det blir massa föreläsningar osv, vilket det också varit idag.. ska b.la. åka in till Sundsvall på onsdag, vet dock inte riktigt vad vi ska göra där, och på torsdag är det en föreläsning om droger på kvällen, tror och hoppas det kommer att bli intressant!
 
Ikväll blir det bara lugnt, en promenad och sen på kaffe o. bananplättar till mostää :)
Jag har ju inte direkt mycket att skriva om och det blir ju: "idag har jag, idag ska jag".. men men, bättre än inget.. hoppas jag, hihi.
 

Happy Birthday tooooo you!

2014-01-26 @ 16:11:24
Ett stooooort grattis till min älskade syster, som också är min bästa vän!
Som jag också skrev på Instagram så är jag så tacksam att jag har dig i mitt liv. Vet inte vad jag skulle göra utan dig syster yster! Jag saknar dig så otroligt mycket och jag önskar jag fick vara där och fira med dig. Hoppas du har en riktigt fin födelsedag!
Älskar dig! Hipp hipp Huurraaaaaaa :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sundayy

2014-01-26 @ 16:01:27
Denna dag började bättre. En lång pratstund med Erik o. sen gym med Frida! Leg-day, har fortfarande en sån otrolig träningsvärk i armarna.. men det är ju bara bevis på att man gjort något ;) Tyvärr tror jag att jag sträckt ena armen, not so fun..
Nu ska vi snart gå ut på prommis med hundarna och resten av kvällen blir lugn!
 
 
 

Skit-dagen som blev bra.

2014-01-26 @ 01:25:27
Igår gick jag tidigt till sängs på grund av en jävel som kallas migrän, vaknade idag och mådde inte så mycket bättre.. huvudet var "tungt", mådde fortfarande lite dåligt, var helt slut o. var på riktigt dåligt humör.. dessutom hade förkylningen kommit tillbaks.. Så ja.. timmarna gick och jag höll på att bli galen, var så otroligt ledsen och kände mig såååå ensam, alla här är borta över helgen.  Men bestämde mig då för att ta tag i mitt humör, gick ut på en promenad med Selmis och plockade sen ihop lite grejs och gick över till moster, som tur är har jag nyckeln dit o. kan vara där.. tappade upp ett bad o hade lite hemmaspa, och efter det mådde jag genast mycket bättre. Sen kockade jag ihop en god middag o tittade två filmer.. tvättade kläder, städade osv... normalt på lördagskvällar, hehe. Nä men, life is what you make it! Nu är jag och Selma nöjda med vår dag o. trötta.. Som TUR har jag ju lilla Selmis, vet inte vad jag skulle göra utan min lilla bäbis!! Goodnight.

Dagens Lax

2014-01-21 @ 22:35:00
Hej hälsar den tråkiga bloggaren som aldrig lägger upp bilder och som sällan uppdaterar.
 
Jaja, men nu är jag sjuk och har varit i några dagar så jag har inte haft något att skriva om. Börjar bli trött på att ligga här och titta i taket. Idag var dagens höjdpunkt, när jag fick veta att min kära sambo back home äter laxsoppa.. och nej, det var inte höjdpunkten.. we'll get there. I alla fall, jag älskar hans mammas laxsoppa, så ooooootroligt god. En av mina tre favoritsoppor, i hela världen. FOREVER AND EVER (de två andra är nalle puh soppa made by Ica o Fredrik och mammas kycklingsoppa i lergryta, naaaamm!!) Så efter det blev jag lite ledsen.. här låg jag då, trött och hungrig.. långt bort från laxsoppan. Men endast en vilja i världen, jag vill ha lax. Efter en stund får jag ett sms av min moster: "Jag ska laga grillad lax med rostade grönsaker och nån creme fraishe-röra. Vill du jag ska komma med det?" Alltså... alltså, det ögonblicket. Den stunden. Jag kan inte förklara min lycka, det var otroligt. Jag fick lax, och OJ så gott det var! DET var dagens höjdpunkt.
Ja, det var min berättelse om lax. Lite väl lång men nåja, det var underbart. Hahhaa.. Märks att jag spenderat dagarna hemma och inte orkat stå och koka tre rätters middagar...typ.
 
Filmen då, i söndags.. var såå bra! I love Allan. Det skulle gärna fått vara text när han pratade också, men annars var den riktigt bra. Det märks att dom satsat på det, inte nån vanlig svensson film. Jag blev lite rädd innan när vi träffade på mosters bekanta på restaurangen och dom sa: "X såg den igår, och hon tyckte den var kanooooonbra!" jag hatar för höga förväntningar, man blir oftast besviken då. Men som "X" sa, den var kanoooonbra!
 
Har också tittat på speltröjor för leijonat ikväll. Eftersom jag denna vår kommer att titta på Ishockey i Sverige är det viktigt att jag visar vem som är bäst, väldigt viktigt.
 
 
 
 
 
 

Helgen, bio.

2014-01-19 @ 12:57:54
Goddag sunday.
Denna helg har varit bästa på länge, Aku kom hit i Fredags! Vi tog det bara lugnt då, beställde mat från pizzerian o. tittade film. På lördagen gick vi med Selmis till moster och åkte in till Birsta där vi spenderade dagen.. tittade bara runt lite, köpte lite smått o gott och lunchade på mitt älskade tacobar. På kvällen tittade vi film, igen.. "We're the Millers" Haha, herregud så rolig film. Rekomenderas!! Och han åkte redan 7 i morse, så det blev tråkigt nog inget lång besök.. men bättre än inget! Dessutm har han smittat mig så nu är jag också förkyld.. Ååh orkar inte.

Så dagens planer är att bara ta det lugnt och ikväll ska jag med Moster på bio, hundraåringen. Får hoppas den är lika bra som alla säger!
 
 

Lillördagen

2014-01-15 @ 21:58:00
Lilllördag då. Idag har det varit en lugn skoldag, suttit med uppgifter som vanligt osv. Det känns ganska bra att friska upp hjärnan, forska i saker o ting och verkligen vara intresserad... Inte bara göra det för att man måste och sucka. Även fast jag läser några ämnen jag nödvändigtvis inte behöver också, tycker jag det är intressant, oftast. ;) Hela kvällen har jag o Selmis spenderat hos moster! God middag, kaffe o massa prat.
Igår var ju jag och Frida på gym, gick väl... ja, haha. Som det gick. Det är väl inte såååå roligt att träna första gången på länge med ett gäng muskelknuttar som är vältränade från topp till tå och lyfter tusen kilos vikter, inte riktigt något man känner sig bekväm med. Men, det var ändå roligt att komma igång!

Idag har jag också saknat muminlandet mer än vanligt, börjar då lyssna på finsk musik lite extra och lär ut finska åt Elisabeth o. Frida. Brukar bli såna lektioner mest varje dag, hahha. Jag kan nog mer finska än vad jag tror har jag märkt.
Man uppskattar sitt hemland o stad när man väl är borta, så brukar det väl också vara. Men som tur så trivs jag ju riktigt bra här också! :)
Nu ska jag underhålla mig själv med att döda några hjärnceller: Paradise hotel. Hatkärlek!
 
 
 
 

Hej hej Måndag.

2014-01-13 @ 23:24:13
Denna Måndag försov jag mig, inte så konstigt kanske. Men lyckades ändå komma i tid. Men första riktiga skoldan var heelt okej även fast det krävdes någon fikapaus då och då. Det jag gillar mest med denna skola är att man har några lektioner med lärare, sen några utan. Så t.ex. imorgon har jag bara engelska, sen utan lärare resten av dagen så man får jobba med eget. Så det är ganska fritt alla dagar men mer ansvar krävs ju då, vad som jag först tyckte var dåligt är att man måste vara i skolbyggnaden även fast man inte har lärare, men kom fram till att det är riiiiiiktigt bra för en person som mig som skjuter upp allt till sista sekunden.. Skulle absolut göra det om man skulle få åka hem. Men då sitter man ju där i skolan och faktiskt gör allt man ska. Tummen upp!
 
Det var ju också meningen jag och Frida skulle gymma idag, men det blev inget pga min "en timmes" powernap blev fyra timmar. Så det var väl inte så lyckat, att vakna upp när gymmet stänger. Men vi får väl åka imorgon då istället.. För nu är jag faktiskt taggad på det här! INGA URSÄKTER.
 
 
 
Och ja, kära syster.. "mer bilder" var ditt önskemål. Nu har jag glömt min sladd så kan inte föra över bilderna från telefon till datorn. Du får vänta ett tag med det ;)
 

Tjäna

2014-01-13 @ 00:36:03
Klockan är mitt i natten och jag kan inte sova, helt vanligt alltså. Imorgon är det Måndag och det betyder skola, vi börjar "på riktigt" då. Förra veckan var mest bara lugn. Men det känns bra.. Eller ja, bra och bra. Att studera allmänt är väl inte världens roligaste, men det är nödvändigt och vad som är roligt är ju att få komma ut och träffa människor och göra något annat än att bara sitta hemma, typ.
Min helg har varit lugn. Igår kom Frida hit med hennes hund.. Vi satt uppe länge och pratade, åt gott, tittade lite film o. skrattade åt hundarna, det är underhållning. Idag har vi varit till Birsta en sväng och åt gott på Tacobar! Och sånt trevligt dååå.

Japp, annars då.. Imorgon börjar mitt nyttiga liv! Så, nu har jag skrivit ut det på bloggen och måste verkligen göra det, haha. Jag och Frida börjar det hela med att köpa gymkort och börja på, Beach 2014.. Nu kör vi!

Nästa helg kanske min Älskli kommer hit på besök, wiih! :) Hoppas det. Det värsta med att bo här, även fast jag trivs, är ju att vara ifrån mina nära o kära där hemma.. Usch, önskar att alla bodde här med mig :) Tur att det finns Facebook och Skype!!

Men men, inget mer att skriva om just nu, så jag ska försöka sova!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2014

2014-01-04 @ 02:00:00
Nytt år då igen. Känns bra! Detta år ska bli bra.
Jag sitter just nu i min nya, mysiga lägenhet i grannlandet upp i Norrland, första natten, wiih! Känns bra. Även fast jag är lite rädd också. Hatar att sova ensam o när man är van att sova med någon varje natt är det svårare, men men.. vanesak är det ju, och jag har ju min älskade Selma med mig! Idag har vi hållit på här hela dagen o fixat, fortsättning följer imorgon.. ville bara skriva några rader, och mer än så blir det inte.. nu väntar sängen, goodnight!
 
Saknar redan mina älskade där hemma! Tur att det finns internet o telefon säger jag bara... :)
RSS 2.0