På Rågatan

2012-07-31 @ 13:32:04
Där jag just nu sitter och väntar på att en liten söt busunge ska vakna, då har moster planerat som så att vi ska gå ut och leka, en glass på camping blir det också!
 
Igår blev det ett besök till Vasa för mig och fina Josefin. Det blev mat, ett snabbt prisma besök, en smirnoff på O'malleys och sen avslutades kvällen med Bio. Rock Of Ages hette den filmen och njä, inte så bra film.. dessutom är musikaler inte alls i min smak, men i denna film var iallafall musiken den bästa! Men hade en riktig trevlig och rolig kväll med den bästa, så tack för det! :)
 


och NU vaknade Elliot!
 
 
 

It took years to build up trust, it took a second for you to destroy it

2012-07-28 @ 19:14:54
1. Älskar vädret, Looove loove loove!! Äntligen sommar(?)
2. Lidstock och baren står på schemat ikväll!
3. Har en rethosta som håller på att göra mig galen
4. Är moster åt COOLASTE killen i stan: 
 
 
 
 
 
 
 
 

Saturdayyyy

2012-07-21 @ 21:26:57
Tjolahopp, sitter som bäst och avnjuter en sommardrink ala jag, världens godaste..nästan, i väntan på mitt sällskap och skjuss in till 60-talet! hoppas på en riktigt trevlig kväll med girlsen!
 
OCH nu ringde Josefajn o meddelade att they are on their way, ciao!

so true

2012-07-16 @ 23:10:44
if people are trying to bring you down it only means that you are above them

Gårdagen

2012-07-11 @ 16:38:32
Igår spenderades tiden med mosters lilla älskade charmtroll, vi hade så roligt o. han är för underbar! Så roligt att se när han växer upp och så otroligt mycket han lär sig och redan kan.

Jag ser så framemot att flytta härifrån, men får lite sjukt i magen varje gång jag tänker på att jag inte har möjlighet att träffa min familj lika ofta som nu.. Att missa så mycket i mina syskonbarns liv känns så himla jobbigt att det skulle kunna göra att jag flyttar tillbaka.
 
Men iallfall, här är lite bilder jag knäppte med min telefon medans vi var ute!

 
"
"SMIIIIILE!"
 
 
 
 
Och ett litet collage från matstunden:
 
 

what's your number

2012-07-10 @ 06:57:40
Goodmorning sunshines, helgen och tomatkarnevalen är förbi. En helt okej helg! Fredagen var iallafall bäst, hade så roligt med en vasabrud vid namn Amanda som hittade hit efter jag inte sett henne på flera månader! Igår spenderades tiden med att sova ända till klockan tre, blev lite chockerad när jag vaknade och såg det men.. har inte sovit ut ordentligt på ja, vet inte, så det var välbehövligt. Hann också hem och tvätta bilen med pappa och äta mammas, som vanligt, goda mat! Såg också på en film som blev min starka favorit, "what's your number?" Den var egentligen inte  annorlunda från en typisk romantisk komedi, men det var något med den. 

Idag ska jag få spendera min dag med världens bästa gudson, Så roligt! Det var aaaallt för längesen, som jag saknat honom!
 
 

Från senaste gången jag barnvaktade, då han upptäckte att man kunde se sig själv i min telefon och tyckte det var världens roligaste.. gjorde miner och gapskrattade, haha.. bäst!
 
 
RSS 2.0