the voices and ghosts inside of my head

2013-11-27 @ 00:35:25
Wake me up when it's all over, when I'm wiser and I'm older. All this time I was finding myself and I didn't know I was lost
 

Friday!

2013-11-15 @ 22:25:13
 
En 17 årig jag får vara med på bild ikväll. 
Väntar nu på min kära bestie, vi ska ut och yra som vanligt på fredagskvällar!
 

Gårdagens goda gärning

2013-11-14 @ 22:27:00
Igår gjorde jag något jag faktiskt inte gjort förut, jag skänkte en slant åt Unicef. Och det kändes riktigt helt jävla underbart. Nu ska jag börja göra mer sånt, engagera mig mer! Har inte ens tänkt på det förut. Det fanns ju en orsak till varför jag utbildade mig till närvårdare, och det var för att jag vill hjälpa andra, jag lever för det. Jag älskar att kunna hjälpa.
Jag la ut det på facebook i hopp om att fler skulle göra som jag, och för att visa att jag faktiskt ääär snäll. Haha, skämt å sido. Och jag fick höra från några att de också skickat iväg ett sms och bidragit med en slant efter de sett min status, så det känns bra. Att påminna andra om det o inspirera om något så viktigt.
Jag googlade runt före jag valde vilken hjälporganisation jag skulle välja, det gäller ju att vara noga med vilken man väljer så man kan lita på att pengarna faktiskt går dit de ska. Man kan ju aldrig vara hundra procent säker, men de organisationer som har 90konto, kan man i regel lita på. Och Unicef var en av dem, så läste på lite mer och valde det! Och min hjälp gick till de stackars människorna på Filippinerna.
 
 
Orsak varför jag valde att skänka en slant var för att jag verkligen tog mig en funderare. Sånt som man vanligtvis inte gör på ett ställe som här, eftersom vi har det för bra. Vi tar allt gör givet. Att något som hände där, skulle hända här. Finns inte ens i tankarna. Men vi har bara tur, tänk kommer det en dag när vi inte har samma tur som nu? Då skulle man vara tacksam över varje liten cent, all hjälp man bara kan få. Unicef hade tio euro, det kändes lite dyrt när man inte är gjord av pengar och sparar men ändå inte har så mycket.. Men jag har i alla fall allt jag behöver. Jag har min familj, vänner, husdjur.. jag har mat, jag har tak över huvudet, jag har en trygg plats att sova på, jag har kläder. Och vad har de just nu? Ingenting. Flera av dem har mistat allt de har. Bara sådär, på en sekund, kan allt ändras. Och då behöver man hjälp, all hjälp man kan få. En sån självklar sak som vatten, "det finns ju kran.. liksom, hallå. Kommer alltid att finnas där!" Men nä, en dag kanske man måste kämpa för det också, en dag kanske det inte blir en självklarhet att det finns där, i kran, hemma. Vad skulle hända om alla skulle ta allt för givet, och inte bry sig? Världen skulle falla samman. Man ska behandla andra som man själv vill bli behandlad. Ibland måste man få en käftsmäll av verkligheten för att vakna.
 

Helgen

2013-11-11 @ 02:23:49
Här sitter jag mitt i natten och inte kan sova, kanske för många koppar kaffe är orsaken. Vem vet!
Denna helg har varit händelserik, or something like that. I fredags kanske inte det stämmer in, då blev det som jag skrev lite Jack-mys och Idol-mys. På lördagen blev det ett besök till Vasa med min mor och far. Middag på Rosso och en snabb vända till Gina och Clasen. Fick också reda på varför butikslarmet tjutar, ropar, pipar i princip varje gång jag besöker en affär. Inte varje, men ofta. Det hela började i somras.. att shoppa på Drottninggatan i Stockholm blev en mardröm, samt att besöka större affärer som Citymarket och Prisma. Efter att jag en gång fick följa med vakten till ett litet rum blev det hela en rädsla, på samma gång som jag blev van. Förstod absolut inte vad det kunde vara och ingen hittade något, aldrig. Men ingen trodde heller att jag tagit något, som tur. orsak varför jag var tvungen att följa med vakten var för att vi skulle se vad det kunde vara (Hade bara plånbok med in, eftersom jag började tro att det var väskans fel, men icke) Ja men i alla fall.. började då förstå att det var min plånbok, eftersom den är köpt utomlands och det började efter det. Så när vi gick in på Gina var det tyst, konstigt nog. Men pappa tog min väska och testade nära larmet och det där jävla ljudet började. Då tog han min plånbok, och det fortsatte varje gång. Så ja, där var svaret. Skönt att veta i alla fall. Ny plånbok, taaaack?

I alla fall! På kvällen blev det ännu mera Jack-mys i väntan på Erik och Josse, det blev en natt på dansgolvet och en rolig och spårad sådan, Sköldpaddor osv.

Kääääärleeeeeek. Finaste vänner!! #BitchesBeCrazy
 
Idag blev det att fira farsdag med middag, åka på födelsedagskaffe, och efter det har jag yrat runt på lite till kaffe, kokosbollar, ännu mera kaffe osv.. nämligen ett besök till systerystern o. gudsonen, efteråt mot kaskö till Erik med Josse och kvällen avslutades hos pappa när det var Partajdags på Kanal5. Så en riktig bra och rolig Söndag har jag haft, och nu börjar det väl bli dags att ta natt när ögonen inte orkar vara öppna längre, och det är ju faktiskt en dag imorgon också. Goodnight!
 
 
 
 
 

Lite såhär...

2013-11-08 @ 20:33:00
 
... tänker jag, och fortsätter mitt Fredagsmys som består av Jack Daniel's Honey & Idol.

We Did it

2013-11-06 @ 11:47:00
Goddag mina fina följare..... om ni finns längre?
 
Denna onsdag började vi med ett besök till Veterinären, så nu kan Selmis gå var som helst. Så skönt att vi inte är så begränsade längre! Besöket gick helt okej.. eller, hon var rädd och jag var nervös, men vi klarade det i alla fall, hehe.
Dagens planer är att åka på lunch med mina föräldrar, och sen ikväll är det tattootime! Det blir inga stora grejer, bara lite förbättring o fortsättning på min ena tatuering, lite mer skuggning o. nån mer ros.
 

matbloggen & skullz

2013-11-05 @ 18:26:00
Idag fick jag, nästan en order kan man kalla det, av min syster att komma dit och äta: "kom hit och äta, nu!!" så vad gör man då? Jo man åker. Och får världens godaste kyckligsoppa, också kallad Nalle Puh soppa. Skulle lätt kunna leva på den, hela livet. Har man världens bästa syster, så har man. Helt enkelt! ♥
Och nu ikväll har vi gjort lite tortilla-food av en stek.. Eller, min kära sambo har. Han som faktiskt tycker om matlagning, mer än mig i alla fall. Det blev i alla fall väldigt gott! xoxo Matbloggaren
 
Själv har jag suttit och ritat lite.. det blir mest olika dödskallar nu för tiden, jag ska bli duktig på det. Har jag bestämt! Det är så roligt att rita det, det blir aldrig samma sak och man kan verkligen vara kreativ o använda sin fantasi. Jag hittade också tre tavlor redo att bli nerklottade med akrylfärger, åååh vilken lycka.

sunday funday

2013-11-03 @ 13:50:59
Igår det blev det som sagt utgång.. först var vi o hjälpte till med maten, ORDNINGEN osv på en födelsedagsfest, det tog på krafterna.. trötta och taggade, på samma gång, åkte vi iväg till krogen. Men det blev inte ett långvarigt besök. Jag har haft "paus" från festlivet och det kommer nog att fortsätta så en tid. Been there, done that! Känns det lite som just nu. Jag saknade Selman också. Men hon hade det riktigt bra, så det är skönt! Man börjar väl bli gammal o uppskattar mysiga hemmakvällar mera ;) ELLER......?
 
 

En natt på krogen och utan Selma

2013-11-02 @ 16:00:01
Här sitter jag och väntar att nagellacket ska torka, så ska passa på att skriva ett litet o snabbt inlägg då :) Ikväll ska det firas halloween och jag ska ut för första gången på länge, det är också första natten utan min lilla Selma.. jag har sån otroligt ångest, fast jag är taggad på utekvällen och vet att hon har det bra hos min kära syster! Men i alla fall. Tänk vilka "moderskänslor" man kan få, åt en hund! Nåja, det kommer nog att gå bra. Det är väl för mig det blir problem, hehe. Jag skall i alla fall börja göra mig färdig, det blir att vara en djävul denna gång! Man tager vad man haver ibland, och djävulshorn är allt jag har.. Sen blir det fest o. krog! So excited, känns som tusen år sen sist.
 
 
 
 
 
RSS 2.0