NY BLOGG

2014-02-10 @ 00:21:14
www.linaellfolk.blogspot.com
 
Ses där!!

Tisdag

2014-02-04 @ 22:29:23
Har inte mycket att skriva om idag. Vi håller på med vårt projekt och det går riktigt bra.. börjar bli klara med skriv-delen så inte mycket kvar. Kvällarna går ut på att somna eller att inte försöka somna. Har också försovit mig både igår och idag, lyckat. Inte försenad-fem-timmar försovning utan bara några minuter, som tur. Hehe. Men men, ikväll har jag kämpat med att hålla mig vaken och lyckades. Var också på lite dåligt humör ikväll och då valde jag att ta tag i det genom att gå på en riktig power-powerwalk och sen blev det solarium-chill en stund, SÅ skönt! Och lilla Selmis har såklart fått mig på bättre humör också. Gullevännen. Imorgon blir hon salongshund.. Moster o hennes kollegor på frisörsalongen vill ha henne där några timmar per dag. :) Och det passar självklart hur bra som helst, bara bra att hon inte behöver vara ensam!

Helgen

2014-02-02 @ 00:49:36
Godkväll tråkiga bloggisen. Både igår och ikväll har jag varit hos moster! Ätit gott, druckit kaffe, tittat på filmer och sånt mys. Ikväll var det ju också melodifestivalen o. min favvo Linus var med! "Upptäckte" honom för några månader sen och jezuz han kan sjunga, han har något speciellt.. han menar det han sjunger och han har båda fötterna på jorden, gillas!  Nu får vi hoppas han kommer vidare till final, så det blir att fortsätta röööösta! Ända gången jag bryr mig om Melodifestivalen... :)


Var också i solarium ikväll, först så började jag tänka att en mördare skulle komma o. stänga "luckan" och öka värmen så jag skulle dö där, men sen efter en stund kunde jag slappna av.. haha, jag och mina otroligt överdrivna funderingar. Imorgon blir det att åka in till Birsta en sväng och sen skulle jag o Moster åter igen ha filmkväll!
 
 
RSS 2.0