Ny gammalt

2013-01-21 @ 13:29:00
Ska börja med och skriva att denna design är troligtvis bara tillfällig, tills jag hittar någon som har tålamod och kunskap om sånt här.. koder och grejer för att få en fin design.
 
Men i alla fall, kände för att börja blogga igen efter ett långt uppehåll.. Om jag stannar här vet jag inte. Den som lever får se. 
 
Och jag orkade inte göra en helt ny blogg, därför fick det bli en gammal. Så nu blir den ny gammal.
 
Nog med förklarningar nu. LET'S BLOG
 
Jag orkar inte dra upp allt som hänt sen sist, eftersom det är väl en hel del.. Kan i alla fall säga som så att 2012 var inte mitt år, inte ens i närheten... Det klyschiga citatet: "What doesn't kill you only makes you stronger" har aldrig varit så sant som det året. MEN 2013 skall bli bäst, har jag bestämt. Eftersom ett annat klyschigt citat passar in här också: "Life is what you make it" 
 
 
Nu är det Måndag, ny vecka och jag har sökt jobb.. Så jag hoppas på det bästa även fast jag tror chansen är liten.
Och vad som står på dagens schema är gym med Josse, roligt roligt! Jag och gymmet skall spendera mer tid med varandra, det behövs efter för mycket tid med skräpmat, latheten och fest, eller festar gör jag fortfarande men kör på nyktert festande nu en tid, som tur är jag en person som kan ha lika roligt och shejka på dansgolvet fast jag inte dricker. 
 
Men nu ska jag göra mig färdig och åka iväg! 
 
 
 
 
 
 
 
RSS 2.0