coca-cola och överraskningar

2013-10-30 @ 22:14:42
Har idag läst om Coca-cola.. Ja, man har ju fattat för längesen att det inte är bra, men att det är så dåligt som det faktiskt är.. usch, gråter en skvätt.. det är ju så gott. Synd att det ska innehålla i princip allt j*vla skit man kan tänka sig! Men nu får det vara slut på det.. när det också lär påverka hormonerna är det verkligen inte bra för mig, eftersom jag har hypotyreos (brist på köldkörtelhormon).Tur att jag nu är väldigt äcklad av det, får hoppas det håller i sig ;) #nomorecocacola
 
Annars dååå.. Ikväll åkte jag och Mamma med en försenad examenspresent åt Josse, en trevlig överraskning såhär en tråkig Onsdagskväll. Oooooh myyy goood, vad jag älskar överraskningar!! Jag vill hela tiden överraska mina nära o kära, det kan vara från minsta lilla vardagliga grej till något stort. Det skulle vara ett drömjobb, att få överraska människor.. Hihi! Jag älskar allt med det - att komma på det, att planera det, att göra det och hela känslan med det. Okej, nu kanske jag är liiite överdriven med detta. Men det är bara så roligt. Enough about that, tänker ni nu säkert. Hon gillar att överraska folk, big deal. Så jag går vidare - Det var i alla fall en möbel som min mamma har gjort, hon är så otroligt duktig och Josse blev så glad! :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ask.fm

2013-10-25 @ 14:18:27
När man har tråkigt är ask.fm ett riktigt bra tidsfördriv, har jag märkt. Därav har jag också blivit medlem, ifall någon undrar något, alla är vi nyfikna. Annars finns det ju de frågor som är där redan, haha..
 
http://ask.fm/linaellfolk

Friday Night

2013-10-18 @ 22:15:00
Hello bloggish!
 
Just nu sitter jag på Rågatan som barnvakt, hundvakt o. kattvakt! Och nu har alla tagit natt. Men vi har haft det så bra så! :) Fredagsmyyyys.
 
Annars då, jag är inte så duktig på att uppdatera för att jag just nu, inte lever ett så spännande liv! Livet som hemmafru. Dessutom med en valp som inte ännu har tagit andra vaccinet.. så man är ganska begränsad! Men vi har det mysigt o ibland lite jobbigt ;) Men hon är så underbar min lilla Selma. Nu är hon hemma med A och jag saknar henne redan.... Haha!!
 
Igår blev det i alla fall äventyr i Närpes: Chill med mina fina vänner, Josse o Erik. En välbehövlig kaffekopp hos pappa och en gooood middag hos mamsen!

Spenderar resten av kvällen med att titta på tv4play, märkt för livet är temat i efter tio! Intressant :)
 
 
Dagens bild på min lilla plutt! (Ja, det blir många bilder överallt på henne nu.. he,he. Men.. vad kan man annat göra än att ta kort på en sån här sötis!)
 
Kvällens bustroll ;)
 
 
 
 

Hundlivet

2013-10-13 @ 20:04:48
Förlåt för väldigt dålig uppdatering, men med en ny liten hund bebis i huset blir det inte så mycket tid till annat. :) Selma, som det sist o slutligen blev, är så otroligt söt! Man blir glad bara av att titta på henne. Hon är så snäll, glad, lättlärd o. väldigt envis.. ;) Så helgen har spenderats hemma, känns lite som man har blivit förälder.. haha! Nä men, kanske inte riktigt, men nästan. När det gäller att titta efter henne heeeela tiden, o allt vi gör är att leka, sova o äta, och vara ute på gräsmattan. Samt att jag är orolig heeeela tiden, att något ska hända henne. Min lilla bebis! Tänk vilken kärlek man kan känna, redan, åt en liten hårboll ♥
 
Nu är vi ensamma hemma tills imorgon.. Så otroligt tråkigt. Men men, tur Selman är här med mig! O medans hon tar en av många powernaps, underhåller jag mig själv med filmen: "The bling ring"
 
 
Foto: Powernap me nalle ♥
 
 

Hur känns det att bli Mormor...

2013-10-08 @ 23:06:15
Vad det jag frågade min kära mor ;) Som blev lite nervös.. haha.
 
Det är nämligen så att jag snaaaart får hem en söt bebis, hundbebis. En liiiiiiiiten, långhårig Chihuahua! Den är så otroligt söt, och så otroligt liten. När jag hade henne i min famn kändes det bara så rätt, hon var så lugn o. orädd där. ♥ 

Längtar!!!! Snart, snart :)
 

Hon till vänster är min bebis, lilla Siri ♥♥
Funderar fortfarande på namn, Men Siri känns mer o mer rätt ;)
 
 

2 år! ♥

2013-10-07 @ 22:59:00
Idag är det två år sen vår resa började.. och jag ska inte ljuga. Vi har kämpat, det har varit upp o ner och det har tagit tid.. tid att lära oss "hantera" varandra, lära känna varandra och framför allt förstå varandra, eftersom vi är SÅ olika.. men ändå så otroligt lika. Konstigt det där. När vi blev tillsammans var jag en väldigt osäker 18-åring, som inte riktigt trodde på kärlek efter massa svek. Samt var jag så ung... Alltså, okej. Det är "bara" två år sen, men på den tiden har jag förändrats, helt och hållet.

Varför ingen av oss har gett upp när det varit som svårast, kan man ju fråga sig, är kärleken.. Såklart. Men vår kärlek har alltid varit så otroligt stark. Redan vid första ögonkastet, för tre år sen, kände jag något.. något väldigt speciellt. Och den blir bara starkare för varje dag som går.

Den kärlek jag får av dig är så otrolig. Jag kan inte förstå hur någon kan älska mig så mycket som du gör. När jag tänker tillbaka på allt du gjort för min skull, för mig. Allt.. blir jag så tårögd. Jag känner mig så lycklig lottad. Du har funnits här för mig både vid glädje o sorg, du stöttar mig och peppar mig när jag själv inte orkar. Du visar kärlek varje dag, med ord o. med handligar.. stora som små. Varje dag! Jag vill alltid ha dig vid min sida och jag hoppas det blir så. Du får mig att känna mig så älskad,  rolig, uppskattad och meningsfull.

Tänk att vi har kommit hit, där vi är idag. Jag är så glad att jag stannade kvar, att du stannade kvar. Att vi kämpade för vår kärlek. Det var så värt det, ingen tvekan om saken. Du o jag är levande bevis på att människor KAN förändras, och att om man verkligen vill något - blir det också så. Det finns människor som säger att man ska inte behöva kämpa för kärleken, men alla är vi olika. Idag, behöver vi inte kämpa. Jag bara lever.. i nuet. Och njuter. Med världens finaste människa.

Jag älskar dig!  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Min bästa vän och min finaste älskling, tack för att du gör mig lycklig! Jag är så tacksam för att jag har dig.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I love you

2013-10-01 @ 13:45:54
They all say it, all the ones who made it
Once you find the one you claim it
But you’re gonna have to fight

When I think back, the things that threw us off track
We handle like a heart attack cause we didn’t see the light

We both know our own limitations
That’s why we’re strong
Now that we spend some time apart
We’re leading each-other out of the dark,
Cause we both know

From this moment, forget what we were scared of
Say you’re never giving up
Say you’ll always try to be my helping hand
Try to be the one who understands
When things don’t go as you planned
We’re still worth it all

What we’re scared of
And what dreams are made of
They could take us further than what anybody can see

 

RSS 2.0