Mina favoritkillar ♥

2013-09-29 @ 22:25:00
 
Detta är väl det roligaste denna Söndag, att få köra "rallybilen". tänkte inte ens slippa hem igen ;)
Blir inget längre inlägg denna gång, för nu är det sängen som gäller!

2013-09-26 @ 22:09:21
 
 

Kvällens

2013-09-26 @ 20:01:00
Nu är vi hemma igen efter en kväll hos mamma aka mormor. Det blev god mat, kaffe o glass.. samt en sväng till den billiga hallen efter en "sak", det är lite av en tradition med Elliot och hans kära mormor!

Nu tittar vi finska idol, leker med bilarna och inväntar Aku. Nästa på schemat är läggdags, blir en liten utmaning tror jag eftersom bilarna är så intressanta just nu... :)
 
En bild tagen med mammas telefon, som inte har världens bästa kvalité. Nåja, en lycklig liten herre efter bilhandeln ;)

Ny design!!!

2013-09-26 @ 10:18:13
Nu förhoppningvis börjar jag blogga bättre när jag har en ny och fin design made by min underbara vän Josefin! Tänk så snäll man kan vara. Tack tack tack tack tack! ♥ ♥ ♥ Och som ni ser så är saknas headern fortfarande, men den dyker upp.
 
För tillfället är jag bosatt på Rågatan med min gudson och två katter några dagar medans modern och fadern i huset är i Tyskland. Och det går riktigt bra, just nu är han på dagis och leker av sig. Och mer än så skriver jag inte denna gång för nu ska hemmafrun ställa sig vid spisen o koka mat tills en hungrig arbetskarl kommer. 
 
#Livetsomhemmafruochvikariemama
 
 

WBN

2013-09-19 @ 15:22:32
Wasa by night är över för detta år, tröjan fixades i alla fall. Så gårnatten spenderades lite överallt i Vasa med fina tjejer. Lite lugnare för min del än vad det har varit förr om åren :)
 
 
 
 

Första året jag var där spårade det helt ur..galet. Jag var 16, blond o drack alldeles för mycket. Men så kan det bli när man är ung och grön ;)
 
 
Haha.. Ja, första bilden: Får prata för sig själv.. som sagt, too much. Andra bilden: Fjortisar gör sig klara för fest!
 
Andra året förfestade jag i Brändö, chillade i en lägehet på Rewell, hade riktigt roligt med roligt folk, träffade min älskling för andra gången och spenderade resten av kvällen med honom tills jag yrade iväg till en lägenhet med vänner, ramlade ur soffan några timmar efter och åkte iväg till skolan! Tider. Minns fortfarande hur god apelsinjuicen smakade den morgonen.

Tillståndet var riktigt bra, jo. (saknar dessa tjejer otroligt mycket!)
 
 
 
Tredje året var det jag och Josefin som var ute och yrade, shottade oss till tröjan och hade riktigt roligt!
 
 
 

Tröjan fixad och suddigt blev det.
 
Och förra året befann jag mig i grannlandet.
Så det var min wbn historia.. Roliga tider! Nu är det väl dags att ta pension.

Hej hej bloggen

2013-09-16 @ 19:17:23
Nu ska jag försöka börja blogga igen.. det här blir väl trejde inlägget på den här bloggen där jag skriver att jag ska börja blogga igen, haha. Nåja.. Kommer troligtvis inte att bli flera detaljerade inlägg om dagen, varje dag. Utan lite nu som då, när jag känner för det. Dessutom är det så himla roligt (och lite pinsamt) att titta tillbaka i tiden på vad man skrivit och gjort, eftersom minnet sviker!
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om nu, börjar bra det här.. hmm.. Kan ju börja med helgen, en helg som skulle bli lugn.. Fredagen lyckades, tacokväll o bildate med Josefin. Lördagen däremot gick inte som planerat.. Började med att jag och A gjorde middag: pepparbiff, rödvinssås och vitlöksgratäng. Underbart gott! Något som många kanske inte skulle kunna tro är att det enda jag "lagade" var salladen. A är så otroligt duktig på matlagning, det är helt otroligt. När han skulle laga mat åt mig första gången åkte vi till grillen efteråt, haha.. Så övning ger färdighet. Hela sommaren har han grillat, grillat och grillat.. testat olika maträtter och lyckats otroligt bra varje gång. Sooo I'm lucky! Ja men just ja, skulle ju berätta om Lördagen och inte om mat... :)
Hade också hemmaspa och filmmys, ända tills jag och Josefin bestämde oss för att åka ut trots allt.. förra helgens: "nu ska vi inte åka ut på läääänge" var som bortblåst och snart var jag, Josefin och våra gubbar ute på stan :) det blev dans, drinkar och det var faktiskt riktigt rolig.
Något annat då... Nää. Nu mot affären före stängning o. shoppa loss. Ciaooo












RSS 2.0